Bliv besøgselev på CG

På CG vil vi gerne introducere dig for, hvordan skoledagene opleves i en 1g-klasse. Vi kan give dig mindst 3 gode grunde til at du skal tilmelde dig som besøgselev på CG.

En god grund til at blive besøgselev på CG; du følger en 1g-gymnasieklasse gennem på en almindelig skoledag. Du kan derfor høre fra eleverne selv hvordan de oplever CG.

På selve dagen, hvor du kommer på besøg, vil du blive modtaget af en studievejleder og elever fra den klasse du skal besøge.

En god grund til at blive besøgselev på CG;  du kan altså nå at besøge CG inden du skal tilmelde din ungdomsuddannelse i optagelse.dk

Besøgsdagene i 2019 er planlagt i perioden 9. januar til 1. februar. Alle besøgsdage starter kl. 8.30 i vores pigesal (gennem porten, salen til højre, når du er kommet ind i gården). Besøgsdagen slutter ca. 13.00. Det er en rigtig god ide at medbringe din egen mad til skoledagen, da det ikke er muligt at købe mad på skolen.

En god grund til at blive besøgselev på CG; du tilmelder dig nemt via vores bookingsystem, der er først til mølle princip, så tilmeld dig nu.

Tilmelding foregår online, du skal have en email klar. Du vil modtage en kvittering på din tilmelding som du skal huske at bekræfte. Hvis du fortryder din tilmelding, kan du via linket i bekræftelsesmailen slette din tilmelding. Tilmeld dig her.