Til censorer

Når du er censor for CG, sender vi et brev til dig med relevante oplysninger om de eksaminer, hold og elever, du er censor for.

Undervisningsbeskrivelser finder du her på skolens hjemmeside, det sker via Lectio. Følger du lænken (åbner i nyt vindue), er du i hovedmenuen. 1) Vælg “hold”, 2) vælg “fag”, 3) vælg det relevante fag, 4) vælg relevante klasse/hold, 5) vælg “studieplan”, 6) vælg “undervisningsbeskrivelse”.

Når du kommer til CG, vil du blive modtaget enten af eksaminator eller af en repræsentant for administrationen. Det sker på kontoret eller lærerværelset, som begge ligger på 1. sal i hovedbygningen, som ligger på adressen Prinsessegade 35, 1422 København K. Gå ind gennem porten, vælg opgang C eller B.

Vi byder på kaffe/the og lidt brød på lærerværelset fra kl. 07:45. Censor og eksaminator får frokost, der består af en buffet. Denne erstattes dog med sandwich, hvis der er meget få eksaminer den pågældende dag.

Kort og rutevejledning

Parkeringsforholdene er endog meget ringe omkring gymnasiet, så det er bedst at komme på cykel eller med offentlig transport.

Den nemmeste vej til Christianshavns Gymnasium fra Hovedbanegården er at tage bus 40, bus 9A eller bus 2A til Christianshavns Torv. Desuden går bus 350S samt Metro’en til Christianshavns Torv, hvorfra der er 3 minutters gang.

Har du spørgsmål til dit censorat for CG, kan du kontakte
pædagogisk leder og ansvarlig for eksamen Julie Højgaard T: 4329 0323

Print