Orienteringsaften 15. jan 2019

Orienteringsaften 2019 finder sted tirsdag d. 15. januar, 2019. Christianshavns Gymnasium inviterer indenfor i tidsrummet 19.30-22.

Vi åbner dørene 19.00 (måske allerede 18.45). Vi uddeler billetter i døren (Annekset, Prinsessegade 62) til fællesarrangementet – efter først til mølle princippet. Når vi ikke har flere billetter til første fællesarrangement (19.30), får man billet til andet arrangement (20.30) – til vi ikke har flere.

Programmet består af sange og taler (fællessang, musikindslag, rektor- og elevtaler). De besøgende der ikke er plads til kl. 19.30, starter med at gå rundt og besøge de enkelte fag og studieretninger, som præsenteres rundt omkring på hele gymnasiet (Prinsessegade 35+62).

Der er CG-guides (elever) med gule kasketter til at føre gæsterne rundt. Derudover har Elevrådet et lokale, og der er en 1.g-café på lærerværelset. Der er studievejledning på kontorgangen i hovedbygningen samt i Studiecenteret, hvor der også er div. stande og en Operation Dagsværk-café.

FÆLLESARRANGEMENT I KANTINEN
19.30-20 og 20.30-21

MUSIK
Hyggepianist: Nicolas, 1.n

VELKOMMEN PÅ
CHRISTIANSHAVNS GYMNASIUM
Rektor Troels Vang Andersen

FÆLLESSANG
Joanna (Kim Larsen)

OM GYMNASIET
OG CHRISTIANSHAVN
Rektor Troels Vang Andersen

CG-KOR OG RYTMEGRUPPE
Mama Said (Lukas Graham)

ELEVERNES GYMNASIUM
1.g-tale
Elevrådet

MUSIK
3.n-piger:
God Is A Woman/Run The World
(Ariana Grande/Beyonce, arr. Vilma Johansson)

AFTENENS VIDERE FORLØB
Rektor Troels Vang Andersen

Du kan læse mere på vores faste side om orienteringaften, der finder du også en henvisning til vores omtale af forløbet af sidste års orienteringsaften – tekst og billeder.