Orienteringsaften

Tag pulsen på CG

På CGs årligt tilbagevendende orienteringsaften kan du gæste os og danne dig et indtryk af vores faglige og demokratiske idealer, begge er formuleret som bærende værdier på CG. Du kan også tage stilling til, om vi rent faktisk praktiserer vores vision, som bl.a. indebærer, at vi gør “en dyd ud af at kunne lytte til alle”.

Du kan altså danne dig en mening om CG, og den mening kan du omsætte til et valg af gymnasium. Vi vil selvfølgelig gerne have, at du vælger os, dvs. CG.

Orienteringsaftenen er sammensat på den måde, at vi har et fællesarrangement i kantinen (som vi gentager to gange). Fællesarrangementet byder på en præsentation af skolen ved rektor og elever, krydret med indslag med nogle af skolens dygtige musikelever.

I tilgift dertil kan du hele aftenen gå rundt og opleve skolen. Der er forskellige aktiviteter, og du kan selvfølgelig møde vores elever og lærere.

I tilgift til denne overordnede beskrivelse har lavet en nyhed “Orienteringsaften ´18“, hvor du kan læse mere om det forventede forløb af lige netop dette års orienteringsaften. Og i denne nyhed orienteringsaften´18 i tekst og billeder kan du få et indblik i, hvordan aftenen i 2018 forløb.

Datoen for er orienteringsaften ’19 fastlagt til tirsdag 15. januar 2019.

Elever fra billedkunst er med til
at udsmykke CGs trappetårn

elevtegning-fra-trappetaarn

Print