Træffetider

OVERSIGT OVER STUDIEVEJLEDERNES TRÆFFETIDER

Ændringer som konsekvens af delvis lukning af CG grundet corona.

Fra og med uge 21 (18.5) er skemaet mere eller mindre brudt op pga. prøver og blokdage. Studievejlederne vil derfor ikke længere sidde fast i studievejledningen i 3.-4.lektion.

Men bare rolig: Du kan selvfølgelig sagtens få fat i din studievejleder i ugerne op til sommerferien, og det nemmeste er, som de fleste også plejer at gøre i forvejen, at kontakte studeivejlederne på lectio og ad den vej få etableret en aftale.

Indtil videre er det stadig kun 3.g-elever, studievejlederne har lov til at mødes med fysisk, mens 1.-2. g’erne må nøjes med lectio, telefon eller anden virtuel kontakt.

Mange, varme hilsener fra studievejlederne (der alle er ret imponerede over, hvor flot I har klaret denne, for os alle, vanskelige tid!)

Kontakt din studievejleder på lectio, i nødstilfælde på telefon: Anders (An): 60610374; Christian (CT): 29296954; Lisbeth (LH): 21138734; Marie (MB): 51194840


I hverdagen:

Du kan reservere tid ved at skrive til din vejleder i lectio. Ellers er der som udgangspunkt åbent alle dage i 3. lektion (10.30-11.30) og 4. lektion (12.00-13.00). Her gælder ”først til mølle”-princippet.

Du kan altså bestille tid over lectio – i en direkte besked til den studievejleder, der er tilknyttet din klasse. Alternativt kan du komme i kontakt med din studievejleder ved at skrive en mail: benyt studievejlederens initialer, fulgt af @cg-gym.dk

CGs fire studievejledere er Anders Kahr-Højland (An), Christian Theilmann Møller(CT), Lisbeth Holm (LH) og Marie Brask (MB). I dokumentet OVERSIGT OVER STUDIEVEJLEDERNES TRÆFFETIDER 2019-20, kan du se, hvilken studievejleder der er knyttet til din klasse, og du kan se den enkelte vejleders træffetider.

I eksamenstiden kan der forekomme afvigelser, vi henviser til det skema herfra, når det er aktuelt.