Besøgselev på CG

På CG giver vi dig mulighed for at opleve en helt almindelig skoledag i en 1g-klasse. Vi kan give dig mindst 3 gode grunde til, at du skal bruge en dag som besøgselev på CG.

Første gode grund til at blive besøgselev på CG; du følger en 1g-gymnasieklasse gennem en almindelig skoledag. Du kan derfor høre fra nuværende 1g’ere, hvordan de oplever CG.

På selve dagen, hvor du kommer på besøg, vil du blive modtaget af en studievejleder og elever fra den klasse, du skal besøge.

Anden gode grund til at blive besøgselev på CG;  du kan nå at besøge CG, inden du skal tilmelde dig til en ungdomsuddannelse i optagelse.dk

Med baggrund i de foreløbige hjemsendelse til virtuel undervisning, har vi udskudt de planlagte besøgsdage til januar og februar 2021, i ugerne 4 (mandag-torsdag), i uge 5 (mandag, onsdag-fredag), uge 6 (mandag-tirsdag). Forvent dog at dette ændres, hvis der kommer yderligere virtuel undervisning. Alle besøgsdage starter kl. 8.30 i det, vi kalder pigesalen. Her er en CG-ruteplan:

  • Prinsessegade 35
  • Ind gennem porten (se billedet i den grå boks),
  • Drej til højre, straks du er inde i skolegården og følg bygningen.
  • Gå ind i den store sal på højre hånd.

Besøgsdagen slutter ca. 13.00. Det er en rigtig god ide at medbringe din egen mad til skoledagen, da det ikke er muligt at købe mad på skolen.

Tredje gode grund til at blive besøgselev på CG; det er nemt, du tilmelder dig via vores bookingsystem, tilmeldingerne registreres efter først-til-mølle princippet, så tilmeld dig nu.

Tilmelding foregår online (lænke nedenfor), du skal have din email klar. Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail-kvittering på din tilmelding. Hvis du fortryder din tilmelding, kan du slette tilmeldingen via lænken i bekræftelsesmailen.

Tilmelding til besøgsdag