Til censorer

Når du er censor for CG, sender vi en mail til dig med relevante oplysninger om de eksaminer du er censor for.

Undervisningsbeskrivelser finder du her på skolens hjemmeside, det sker via Lectio. Følger du lænken (åbner i nyt vindue), er du i hovedmenuen. 1) Vælg “Undervisningsbeskrivelser”, 2) vælg “hold”.

Når du kommer til CG, vil du blive modtaget enten af eksaminator eller af en repræsentant for administrationen. Det sker på kontoret eller lærerværelset, som begge ligger på 1. sal i hovedbygningen, som ligger på adressen Prinsessegade 35, 1422 København K. Gå ind gennem porten, vælg opgang C eller B.

Vi byder på kaffe/the og lidt brød på lærerværelset fra kl. 07:45. Censor og eksaminator får frokost, der består af en buffet. Denne erstattes dog med sandwich, hvis der er meget få eksaminer den pågældende dag.

Kort og rutevejledning

Vi gør opmærksom på, at parkeringsforholdene er vanskelige, og at der ikke findes afgiftsfri parkering omkring Christianshavns Gymnasium. Der er både metro og busser til Christianshavns Torv, der ligger 5 minutters gang fra gymnasiet. Hvis du kommer på cykel, er der rigeligt cykelstativer i hovedbygningens gård.

Har du spørgsmål til dit censorat for CG, kan du kontakte
pædagogisk leder og ansvarlig for eksamen Julie Højgaard T: 4329 0300

Print