Er du tilmeldt e-Boks?

Du får tilsendt en kvittering for din ansøgning til CG
Til dig, der søger om optagelse i 1.g på CG, er det vigtigt, at du har tilmeldt dig e-Boks. Vi sender dig en kvittering for, at vi har modtaget din ansøgning onsdag den 7. marts 2018.

Når du har sendt din ansøgning
Vi er netop nu i fuld gang med at læse de ansøgninger, der er indsendt. Hvis vi mangler oplysninger til din ansøgning, vil vi kontakte dig for, at din ansøgning kan blive klar til, at Fordelingsudvalget kan behandle din optagelse.

Hvis du er erklæret ikke-uddannelsesparat
Hvis din Uddannelsesvejleder har erklæret dig ikke-uddannelsesparat, og din førsteprioritet er CG, er det os, der genvurderer din ansøgning. Kommer du ikke direkte fra 9.- eller 10. klasse, kan det være, at du mangler en vurdering på din uddannelsesparathed.
Vi gennemgår din ansøgning og vurderer, om du eventuelt skal til en uddannelsesparathedsprøve. Hvis du skal til prøve, sender vi et brev til din e-Boks den 16. marts. Uddannelsesparathedsprøven afholdes på Ørestad Gymnasium, læs mere om prøven her.

Du får svar på din ansøgning i maj
Midt i maj modtager du igen via e-boks en mail med besked om, hvilket gymnasium du er optaget på. Vi sender besked til alle, der har søgt om optagelse på Christianshavns Gymnasium som førsteprioritet, og vi sender både til ansøger og til værger.

Har du spørgsmål?
Du kan kontakte os på telefon 43290300 eller på mail optagelse@cg-gym.dk.

Kategori: Nyhed 2017-18

Tags: ,

Optagelseskriterier

Vi optager efter Optagelsesbekendtgørelsen. Region Hovedstadens Fordelingsudvalg fordeler ansøgere til CG efter afstandskriteriet, dvs. afstand mellem CG og din bopæl. Afstanden beregnes på baggrund af google.dk/maps og her tages den korteste afstand af enten bil-, cykel- eller gangrute.

Hvis du skal til Uddannelsesparatheds-
vurdering, kan du læse mere her
.

Skal du på udvekslingsophold?
Hvis du ønsker orlov fra august 2018 skal du skriftligt sende os besked om dette. Du skal sende besked hurtigst muligt, sådan at du ikke optager en plads i august 2018, som du ikke vil benytte alligevel. Hvis du ikke starter din ungdomsuddannelse i år, skal du søge om optagelse igen senest 1. marts 2019.

Print