Orienteringsaften 14.01.2020

Orienteringsaften 2020 finder sted tirsdag d. 14. januar, 2020. Christianshavns Gymnasium inviterer indenfor i tidsrummet 19.30-21.30.

UPDATE: nu med program (i uddrag), se nedenfor.

Vi uddeler billetter i døren (Annekset, Prinsessegade 62) til fællesarrangementet – efter først til mølle princippet. Når vi ikke har flere billetter til første fællesarrangement (19.30), får man billet til andet arrangement (20.30).

Programmet består af sange og taler (fællessang, musikindslag, rektor- og elevtaler). De besøgende der ikke er plads til kl. 19.30, starter med at gå rundt og besøge de enkelte fag og studieretninger, som præsenteres rundt omkring på hele gymnasiet (Prinsessegade 35+62).

Der er CG-guides (elever) med gule kasketter til at føre gæsterne rundt.

Program

FÆLLES ARRANGEMENT I KANTINEN
19.30-20 og 20.30-21

MUSIK
Hyggepianist: Oliver, 3.n

VELKOMMEN PÅ CHRISTIANSHAVNS GYMNASIUM
Rektor Troels Vang Andersen

FÆLLESSANG
Joanna (Kim Larsen)

OM GYMNASIET OG CHRISTIANSHAVN
Rektor Troels Vang Andersen

MUSICALKOR OG MUSICALBAND
When Doves Cry (Prince)

ELEVERNES GYMNASIUM
1.g-tale: Freja 1.k og Theodor 1.j
Elevrådet: Rachel 3.x

MUSIK
3.n-gruppe: Crazy Little Thing Called Love (Queen) (Osvald, Johan, Mads og Lewis)

AFTENENS VIDERE FORLØB
Rektor Troels Vang Andersen


ÅBENT HUS PÅ HELE SKOLEN 19.30-21.30
Under Åbent Hus-arrangementet er du velkommen til at gå rundt og kigge skolen efter i alle kroge. Du kan træffe rektor i kantinen mellem fællesmøderne og få studievejledning af dels vicerektor og en studievejleder i lokale 30 (Pigesalen), dels af en pædagogisk leder og en studievejleder i Studiecenteret.

BESØGSDAG PÅ CG
Har du lyst til at lære Christianshavns Gymnasium nærmere at kende, er du velkommen til at besøge os en dag og følge den almindelige undervisning. Har du ikke allerede tilmeldt dig, kan du tilmelde dig elektronisk på www.cg-gym.dk.

STUDIERETNINGER, FAG OG AKTIVITETER
Vi har fordelt vores studieretninger, fag og aktiviteter rundt omkring i gymnasiets to bygninger – hovedbygningen og fabrikken. Her kan du møde lærere og elever og få råd og vejledning. Hvis du senere ønsker flere oplysninger, kan du besøge vores hjemmeside: www.cg-gym.dk

ELEVUDVALGENES CAFÉER
I Studiecenteret kan du møde eleverne fra elevrådet og Operation Dagsværk og høre nærmere om elevernes forskellige aktiviteter på CG. 1.G-CAFÉ Der er café hele aftenen i lokale 30 (Pigesalen) med kaffe, te og kage.

ÅBEN MUSIK
Har du lyst til at høre rytmisk musik, kan du gå op i elevernes øvelokale. (Hovedbygningen, opgang A, 1. sal, nr. 23)