Orienteringsaften ´18 i tekst og billeder

Tiden flyver, og vi har allerede lagt årets orienteringsaften bag os. Det er en aften, vi vægter højt, for vi mener, at det vigtigt, at potentielle ansøgere (og deres eventuelle ledsagere) får et godt, men også retvisende, indtryk af CG. Det er vigtigt, at de ansøgere, som kommer ind på CG – og det er da heldigvis størstedelen af 1. prioritetsansøgerne – ikke føler sig snydt, når CG-hverdagen holdes op mod de forventninger, man får, når man besøger os.

Fællesarrangementet, talerne og de musikalske indslag udgør den del af aftenen, som vi kan planlægge og styre. Kommunikationen må nødvendigvis være envejs. Men i tilgift til fællesarrangementet kan man mødes med skolens lærere og – ikke mindst – godt 100 af skolens elever. I det møde har man mulighed for selv at styre kommunikationen, stille spørgsmål og få svar, som kan danne grundlag for den beslutning om valg af uddannelsessted, som skal træffes meget snart.

I nedenstående billedserie er der eksempler på, hvad vi valgte af byde på under fællesarrangementet. Dertil et antal illustrationer af det helt centrale møde mellem værter og gæster. I alt 21 blandede billeder.

Vi håber, at alle vores mange, mange gæster gik herfra med et indtryk af, hvad CG er for en størrelse. Helst et godt indtryk, naturligvis. For os var det en lang og hård dag, men også en dag, som tvang os, ansatte og elever, til at sætte ord på, hvorfor vi valgte CG.