Orienteringsaften ’19

Velkommen på CG!

I år har vi lavet fortællingen om orienteringsaftenen som en kommenteret billedkavalkade, hvor vi bevæger os rundt på CG.

Vi starter i studiecenteret i anneksbygningen (Prinsessegade 62). Herfra bevæger vi os op i bygningen. Undervejs møder vi en række af CGs studieretninger, fag og ekstratilbud. Vi holder dog også en længerevarende pause i kantinen, hvor vi afvikler fællesarrangementet.

Så går turen udenfor, gennem gården ved anneksbygningen, over Prinsessegade og ind i hovedbygningen (Prinsessegade 35).

Her går turen forbi flere studieretninger og fag, først laboratorierne (astronomi, fysik og kemi). En etage oppe holder vi en lille pause på lærerværelset – i 1c’s kaffekagebod. Så bevæger vi os ud i sidefløjene: først musiklokalerne, så kigger vi ind i pigesalen, hvor tidligere dramaelever fortæller om deres erfaringer med faget. Sidste stop på rundturen er CGs biologi- og bioteknologilokaler.

På CG er vi enige om, at vi havde en dejlig aften. Som sædvanlig, fristes vi til at sige. Når vi har gæster, skal vi sætte ord på vores sted og vores hverdag, hvilket kan være noget at en øjenåbner for os selv. Vi håber, at vores godt 1000 gæster også havde en dejlig aften. Meget tydede på det, for vi oplevede, at alle var nysgerrige og venligt interesserede i os.

Tak for en dejlig aften. Og til de af jer, vi ser igen:

På gensyn!