Orienteringsaften

Tag pulsen på CG

NB Denne overordnede beskrivelse dækker orienteringsaften, når vi har mulighed for at holde åbent hus. Dette års (2022) orienteringsaften afholdes i skyggen af covid. Vi omtaler deror forløbet af aftenen i en særlig nyhed, orienteringsaften 2022. Orienteringsaften afholdes tirsdag 18. januar 2022.

På CGs årligt tilbagevendende orienteringsaften kan du gæste os og danne dig et indtryk af vores faglige og demokratiske idealer, begge er formuleret som bærende værdier på CG. Du kan også tage stilling til, om vi rent faktisk praktiserer vores vision, som bl.a. indebærer, at vi gør “en dyd ud af at kunne lytte til alle”.

Du kan altså danne dig en mening om CG, og den mening kan du omsætte til et valg af gymnasium. Vi vil selvfølgelig gerne have, at du vælger os, dvs. CG.

Orienteringsaftenen er sammensat på den måde, at vi har et fællesarrangement i kantinen (som vi gentager to gange). Fællesarrangementet byder på en præsentation af skolen ved rektor og elever, krydret med indslag med nogle af skolens dygtige musikelever.

I tilgift dertil kan du hele aftenen gå rundt og opleve skolen. Der er forskellige aktiviteter, og du kan selvfølgelig møde vores elever og lærere.

Ud over denne overordnede beskrivelse lægger vi en nyhed på hjemmesidens forside, hvor du kan læse mere om det forventede forløb af lige netop dette års orienteringsaften. Vi lægger nyheden op, når vi er færdige med programmet; det er vi ikke endnu! Men kig forbi hjemmesiden fra tid til anden, pludselig ligger nyheden der.