Café for ex-CGelever og -lærere

Kære CG-student eller tidligere CG-lærer.

Har du lyst til at møde gamle kammerater, lærere eller kolleger fra Christianshavns Gymnasium, så mød op til Café for gamle elever på CG, fredag den 3. maj kl 16-19.

Du skal ikke have billet – bare kom som du er!

Eftermiddagen står på café-hygge i Ringen og Pigesalen med fokus på at få snakket med nogle af alle de gamle venner, som du måske ikke normalt har kontakt til.

Vi sælger øl, vand og vin i baren til rimelige priser. Herudover køber vi lidt snacks og enkle tapas ind – de er gratis så længe lager haves.

For de, der har lyst, arrangerer vi en rundtur på skolen, ved studiecenterleder Karsten kl. 17:00. Deltager du er du med til at bestemme ruten, så du kan genopleve rammerne fra din gymnasietid og få (eller selv fortælle) lidt anekdoter og historiske fakta om de gamle bygninger, og hvad der er foregået i dem.

Vi er meget glade for at kunne lave et arrangement for gamle elever og lærere, og vi håber, at I vil hjælpe med at få budskabet ud ved at dele det på jeres sociale platforme, så der kommer endnu flere af netop jeres CG-venner.

Vi glæder os til at se jer i Pigesalen og i Ringen den 3. maj – lige når bøgen er sprunget ud!

Printvenlig køleskabslågeklar .pdf udgave af invitationen til café for gamle CG-studenter  og -lærere 3.5.2024. Kl. 16-19 (åbner i nyt vindue). Så kan du rigtig glæde dig til 3. maj.