CG versus VW – på TV

Der er mange veje til en karriere som TV-stjerne, CG er åbenbart en af dem! 3g’erne Malou og Shada er kommet til at afsløre, at de er på landsdækkende TV lørdag 26.01.2019. De optræder i VERSUS, udsendelsen går i luften 20.00 på DR1.

Og nej, det er ikke CGs fortjeneste.

Og dog?

CG-livet handler ikke kun om skolelivet inden for CG-murene, ofte opdager CGerne, at de har fælles interesser; interesser, som måske danner basis for (varige) venskaber uden for og efter CG. Eller så begynder CGerne at dyrke en fælles interesse i løbet af CG-tiden.

For et par år siden stillede to CGere sig op på torsdagsforum og fortalte om noget, de syntes var en brandgod idé. De tænkte, at også andre CGere ville synes, at det var en god idé:

RUGBY, KVINDE-RUGBY

Malou og Shada fortalte i sin tid om glæden ved fællesskabet i rugbyklubben CSR/Nanok Rugby Club, en klub, hvor der vitterlig er plads til alle. Malou fortalte fx om glæden ved at drikke en iskold øl under bruseren efter en omgang hård træning; Shada fortalte, at hun var mere til det dejligt varme badevand. Til gengæld var de enige om, at rugby passer perfekt til CG-livet. Er man lettere indebrændt efter en times envejs “tankpasserundervisning” eller en aflevering, der driller, så kan man omsætte aggressionerne til noget fornuftigt i rugbyspillet. Man kan sågar kaste sig ud i nogle forløsende, rungende kampråb under bruseren.

Faktisk er Malou og Shada ikke de eneste CGere i klubben. De “gamle” CGere Barbara, Caroline og Julie er på holdet, og det er Sofie fra 1g også.

Men der er plads til MANGE flere CGere på holdet. Og der er brug for alle typer, fx store og stærke; små og hurtige. Rugbyspillere er specialiserede, de er dybt afhængige af hinanden og anerkender derfor hinandens forskellighed. Det er i øvrigt ikke sådan, at man ryger på kampholdet fra dag et. Man spiller først kamp, når man er klar.

Og de kan noget de så noget? CGerne? Holdet?

Ja, CGerne har været med næsten siden kvindeholdet blev søsat i 2015, og allerede efter så få år blev det til en bronzemedalje ved DM i år – ud af ti hold.

Og kan de andet, ja, det kan de. Malou og Shada er to af de fire fra rugbyholdet, der dyster med to mekanikere om, hvor hurtigt de kan flytte en lyseblå volkswagen 2,2 km. Mekanikerne skal skifte tre motordele, starte bilen og tilbagelægge de 2,2 km. Rugbyholdet bruger udelukkende muskelkraft.

Malou og Shada vil ikke afsløre, hvem der vinder. End ikke overfor deres klassekammerater her på CG. De har holdt hemmeligheden for sig selv i det meste af et år – siden optagelserne fandt sted.

Så se selv med!

Det sjove ved dysten er vel en afvejning af to forskellige tilgange til det at løse en opgave. Hvornår skal man ”bare” løse den VERSUS hvornår skal man bruge tid på at analysere problemstillingen og rydde eventuelle forhindringer af vejen, inden selve opgaven løses. Er afstanden 100 meter, vinder rugbyholdet naturligvis altid, er afstanden 42.195 meter, vinder mekanikerne (formentlig) altid.

Holdet træner hver tirsdag og torsdag 18-20, om vinteren er det i HAL C (Arsenalvej 6), om sommeren er det udendørs, på klubbens baner, på den anden side af vejen. Adressen er Arsenalvej 2, stedet hvor man også finder klubhuset. Læs mere og find kontaktpersoner på klubbens hjemmeside og læs om hverdagen i klubben i deres facebooksidefeed, fx historien om ex-CGeren Julies debut for engelske Richmond FC.

På hjemmesiden kan man i øvrigt læse, at klubben før 1996 havde klublokaler oppe under taget i CGs anneksbygning. Og man fornemmer en vis irritation over, at klubben blev forvist, da CG havde brug for lokalerne. Heldigvis er det ret tydeligt, at klubben har fundet en god løsning. Og det var i øvrigt ikke helt CGs skyld, at klubben måtte flytte. Dengang var det Københavns Kommune, som havde råderetten over bygningen, og de valgte at give lokalerne til et CG med vokseværk. Der er nærmest ikke nogen ansatte på CG, som var ansat tilbage i 1996 – det var faktisk før Malou og Shada blev født.

Alligevel kan vi da godt undskylde;-) Men bedre end en forkølet undskyldning er nok, at der er nogle CGere, som kaster sig over rugby og melder sig ind i klubben.

Så kom frisk, kontakt evt. Malou eller Shada for mere information.