En vidunderlig julekoncert

På CG bliver det jul – også i år. Det lovede rektor Troels, da han takkede af efter julekoncerten torsdag 28.11.

Koncerten er en tradition og markerer starten på julemåneden. Fra nu til jul gør det dog faktisk ikke den helt store forskel i hverdagen, men traditioner, fx julekoncerten, er med til at markere årets gang. Det er vigtigt med sådanne markeringer, hvis man ikke skal løbe sur i en uendelighed af hverdage.

For kor og musikklasser er det også vigtigt, at øveprocessen har et indbygget mål. Uden mål kan det være vanskeligt at bevare motivationen. Og for tilhørerne demonstrerer koncerten på meget konkret vis, at CG-hverdagene faktisk har et indhold – et indhold, der er så oplagt meningsfuldt, når det kan resultere i den vidunderlige ting, som julekoncerten er.

En af de fantastiske ting ved at arbejde på CG er, at man altid kan regne med eleverne. Når det gælder, fx når det er tid til julekoncert, så er det slut med hverdagslivets småslendrian. Alle er klar. Eller rettere: alle er KLAR. Det bliver man simpelthen aldrig træt af at opleve.

Koncerten er naturligvis også noget i sig selv. Et enigt anmelderkorps vender tomlen op. Nedenfor har vi gengivet billeder af de fleste af de, der optrådte. Læs en nærmere beskrivelse i programmet, som vi offentliggjorde i invitationen til julekoncerten.