Hjemme er bedst, men ude er nu også meget godt

Stort set hver skoledag forlader grupper af elever de trygge CG-rammer for at få faglige indtryk uden for klasserummene. Får vi billeder, der dokumenterer, at det skete, og giver eleverne os lov til at bruge dem, så deler vi disse indtryk udefra. Det sker primært på vores SoMe kanaler, Facebook og Instagram.

Inden for den sidste uge har tre grupper været på tur:

Vi sendte tre hold (drenge, piger, mixed) til gymnasiernes Volleyball-turnering. Alle havde en god dag og gjorde en fin figur. Men drengeholdet toppede ved at vinde deres turnering.

Elever med idræt på B-niveau fandt vej til Kläppen, hvor de havde (eksamens)forløb i såvel langrend som alpine discipliner.

Eleverne på CGS Debate-hold tog til helt til Rom for at slagudveksle argumenter med italienske elever, der derved blev både modstandere og medspillere.

Fælles for disse aktiviteter er, at de har faglig relevans, samtidig med at det kræver en indsats ud over det, vi formelt kan forlange af vores elever. Man kan fx ikke bare tage hjem fra Kläppen efter dagens skiløb.

Som institution er CG sat i verden for at ”producere” studenter. Men CGs elever har også et privatliv uden for institutionens trygge rammer. På CG taler vi ofte om, hvor interessant og vigtig gråzonen mellem skolegang og privatsfære er.

Indsat nedenfor: videoklip: Volleydrengene smasher sig til sejr