KANALEN – volume 1, nummer 1

Det er en festtirsdag på CG, i dag genopstår CGs skoleblad efter at have ligget i dvale i lang tid.

KANALEN er kanalen for CGere med noget på hjerte. Dette første nummer (volume 1, nummer 1) byder bla. på: anderledes anbefalinger, blandede anmeldelser, tankevækkende digte, alskens kalendernyt, kryds & tværs, trendspotting og et fantasifuldt horoskop. Alt er ledsaget af fantastiske håndgjorte illustrationer.

Billederne er fra launch i skolegården. Her kunne man få en lille flyer med fire af de 28 sider, som bladet strækker sig over. Og så kunne man få en lille forfriskning i form af en stykke kage. Her havde bladsmørerne smurt sig til daggammelt bagværk fra tre af de mange bagere omkring Christianshavns torv: Emmery, Lagkagehuset og SuperBrugsen. Det glædede selvfølgelig eleverne i dag – altså de elever, der nåede frem i tide. Men det er også vand på klimaudvalgets mølle. Ingen grund til madspild.

Og som institution glæder det os altid, når det christianshavnske lokalsamfund er forstående og lydhøre over for vores elever.

Af KANALENs horoskop fremgår:

”Fremtiden er mere uvis end fortiden”

Sådan er det også med KANALEN. Nu har vi volume 1, nummer 1 i vores virtuelle hænder. Det er sikkert og vist. Det er faktisk fortid.

Men kommer der et nummer 2? – det er mere uvist. Nej, det er ikke uvist! For skolebladsgruppen har allerede styr på store dele af stoffet, der skal samles til den svære toer.

Gruppen har dog altid brug for mere input, så vi alle kan glæde os over bladet igen og igen, igen og igen…