Besøgselev


Bemærk

Vores besøgsdage i januar 2022 bliver alle afviklet virtuelt og altså ikke med fysisk fremmøde, som tidligere annonceret.

I forbindelse med vores orienteringsaften (18.1) har vi vurderet, at der er brug for yderligere besøgsdage. Derfor har vi foreløbig frigivet følgende virtuelle besøgsdage: 21.1, 24.1 og 27.1. 

Pga. ændringen til virtuelle besøgsdage er programmet anderledes og afholdes fra kl. 9.15 – 10.30.


 

Du kan nu tilmelde dig som besøgselev på CG. Når du er besøgselev, kan du få en oplevelse af hvordan en gymnasiedag er for en 1g-elev. På selve dagen, hvor du kommer på besøg, vil du blive modtaget af rektor eller vicerektor, samt en studievejleder og elever fra den klasse, du skal besøge.

Besøgsdagene er planlagt til afholdelse i december 2021 og januar 2022

Alle besøgsdage starter kl. 8.30 i vores pigesal (gennem porten, salen til højre, når du er kommet ind i gården). Dagen slutter ca. 13.00. Det er en rigtig god ide at medbringe din egen mad til skoledagen, da det ikke er muligt at købe mad på skolen.

Tilmelding foregår online, du skal have en mail klar. Du vil modtage en kvittering på din tilmelding. Er du forhindret i at deltage på dagen, bedes du bruge afmeldingslinket i din tilsendte mail.

Angående Covid-19: Vi vil gerne opfordre dig til at blive testet inden besøget, også selvom du er færdigvaccineret.

Tilmeld dig via dette program (åbner nyt vindue), vælg en dato og følg instruksen.