Og vinderne er…

Vi har haft fine analoge og virtuelle gæster på CG. Anledningen var, at en gruppe CGere var nominerede i Bryd Tavshedens kreative konkurrence (åbner i nyt vindue).

Hugo, Jonas, Sylvester (3n) og Gabriel (3d) nøjedes ikke med at være nominerede, de vandt konkurrencen. Se selve vinderbidraget her (åbner i nyt vindue).

Simon (mediefagslærer) bød velkommen, Sanne (Ansvarlig for Skoletjenesten, Bryd Tavsheden) begrundede valget og overrakte præmien, og endelig var der en veloplagt virtuel hilsen fra Marie (ligestillingsminister).

Sannes hovedbudskab var, at vi skal bryde tavsheden, når vi oplever, at nogen fx er i et usundt forhold og bliver udsat for fysisk og/eller psykisk vold. Volden rammer alle køn, og det kan være vanskeligt at hjælpe. Men det er nødvendigt, så vi skal øve os. Vold er ikke et privat anliggende.

Derfor var der fokus på vennens perspektiv i den kreative konkurrence. Det lykkes til fulde i vinderbidraget, der også spiller på selve tavsheden ved at være totalt tavs. Se vinderbidraget, hvis du vil se den overraskende slutning. Vi spoiler ikke.