Translokation juni 2018

Så blev CG-studenterne sendt ud i verden. CG holdt translokation fredag den 29. juni. Det var en skøn dag og vi fik fejret alle 233 studenter.

Traditionen tro startede arrangementet kl. 10.00 præcis med klokkespil fra Vor Frelser Kirke. Rektor holdt tale til studenterne, der var musik og sang fra CG-koret med band, Studentergruppen fra 3n og Årets CG-grand prix vinderen. Og selvfølgelig var der overrækkelse af eksamensbeviser og legater. Årets legater gik til  Hannibal Holm Johansen, Theodor Peschardt Østergaard og Ida Tøttrup Brennum.

CG kan glæde sig over endnu en festlig solrig og vellykket translokation. Vi sender alt godt videre til vores studenter, de skal nu videre ud til nye spændende fremtidsplaner.

Se herunder fotos fra dagens arrangement. Vi havde yderligere placeret en fotograf i Vor Frelser Tårn, for at få er godt foto af studenter i vores nye skolegård med ‘Ringen’.

Da alle studenter var sendt afsted holdt vi en lille reception for tidligere CG-studenter. Det virkede til at der blev genopfrisket et par studenter anekdoter.