Virtuel CG

Som for alle andre ungdomsuddannelser i Københavns Kommune, bliver CGs elever (og ansatte) sendt hjem på grund af den stigende smittetal for corona/covid-19.

Vi overgår til virtuel undervisning fra onsdag den 9. december 2020. Elever vil kunne se deres skema i Lectio og den virtuelle undervisning foregår via Office 365, Teams. Ganske som da CG var lukket ned i foråret.

Når de kommende 10 virtuelle skoledage er overstået, venter en velfortjent juleferie. Juleferien varer fra onsdag den 23. december til 3. januar 2021. På grund af den stigende smitte, og fortsat restriktioner for Region Hovedstaden, har CG nu besluttet at fortsætte med virtuel undervisning frem til den 8. januar 2021. Derfor er planen nu, at vi mødes fysisk på skolen igen den. 11. januar. NB 4.1.2021 – forlænget til om med fredag 15.01, således at vi mødes mandag 17.01. Altså medmindre… 

Hjælp CG til at kunne vende tilbage til undervisning på skolen efter nytår. Trods hjemsendelse og virtuel undervisning, opfordrer vi fortsat at alle unge lader sig teste, for at nedbringe smittetallet. Husk at de mobile testcentre står klar til at teste alle unge. Se hvor testcentrene er placeret og følg med på www.kk.dk/coronatestunge (åbner ny side). NB 4.1.2021 – den forlængede nedlukning får konsekvenser ift denne anbefaling, og vi melder, når vi ved mere.

Hvis der kommer yderligere restriktioner i januar pga. corona, vil vi selvfølgelig informere her på hjemmesiden, men også ved at sende besked til eleverne via Lectio.

Hvis I har spørgsmål i øvrigt til CG, kan vi fortsat kontaktes via telefon, der er åben mellem kl. 8-15.00, dog fredag kl. 8-14.00 eller på mail cg@cg-gym.dk.