We´re back

Tidligt på CGs idrætsdag (3.9) fortalte en lettere grådlabil lærer, at der var røget en tåre, da de første elever indfandt sig i Sundby Idrætspark, hvor vi hver år afholder vores traditionsrige idrætsdag.

Sidste år stak en vis pandemi en kæp i vores hjul, og vi var derfor en anelse nervøse. Ville dagen blive så dejlig, som den ”plejer” af være?

De nystartede 1.g’ere var selvfølgelig med for første gang, så de kunne ikke vide, hvad de gik ind til. Men sidste års aflysning betød, at også 2.g’erne var med for første gang. Det var således kun de aldrende 3.g’ere, som kunne have en svag erindring fra dengang i gamle dage, de selv var 1.g’ere.

De kunne dog godt huske, hvordan man gør!

Hver klasse vælger en dress code i form af et tema, der dog skal muliggøre sportslige udfoldelser. Vinde, det vil klasserne også gerne. Der var feer, luciabrude, Wall Street mæglere, redneck-cowboys, pastelfarvede fitnessdronninger og mange andre skønheder.

En anden lærer fortalte, at tårerne var løbet ned ad kinderne på to elever. I sådanne situationer skal vi jo gøre noget, men der var heldigvis ingen problemer, Det var glædestårer: ”vi kan jo endelig være sammen igen”.

Traditionerne var altså på plads, noget vi bruger mange kræfter på i dette første år efter pandemien. Selv de, der er ansvarlige for vejret mente, at eleverne havde fortjent en perfekt dag. Solskin fra en skyfri septemberhimmel.

Se nogle få stemningsbilleder herunder