Who is the American?

I dag har vi – som mange gange før – besøg af amerikanske universitetsstuderende, der er et semester i København med DIS. Læs fx historierne Brown cookies, peppernuts and apple slices og Study salmiaklakrids abroad in Scandinavia.

DIS giver således de amerikanske studerende mulighed for et opleve et europæisk land på nærmeste hold. I dag oplever de CG og, trods en vis aldersforskel, oplever vi altid, at såvel gæster som CG værter er rigtig glade for det kulturmøde, som det jo er.

Coronaen har medført mange forandringer. Normalt er der hele tiden omkring 1000 amerikanske studerede i København, men for tiden er det antal selvfølgelig meget lavere. Derfor er der flere CGere om hver amerikaner end normalt. Her er det det fire elever fra 2c, der deles om amerikanske Kiki. Normalt kan vi lave grupper, hvor der er ca. lige mange gæster og værter, men de få studerende, som besøger os i dag skulle række til to hele klasser, 2a og 2c.

I disse dage gør vi klar til, at mundbind kommer til at fylde meget mere i vores hverdag. Vi tager forskud på den oplevelse og kan konstatere, at det muligt at kulturmødes med mundbind!

Allerede nu er mundbind ved at udvikle sig til et modefænomen, og måske skal vi øve os i at kende hinanden på mundbindet?

Det er ikke for at stigmatisere, men hvis man ikke kan gætte ”who is the American” på mundbindet, kan man få sine skolepenge tilbage. Ganske som vi ønsker os en normal coronafri hverdag med masser af DIS gæster tilbage.

Tak til Kiki og de fire 2c’ere, der gav os lov til at bruge billedet.