Corona på CG

I denne nyhed samler vi de (tidligere) udmeldinger, vi er kommet i anledning af corona/covid-19. Udmeldingerne er blot den synlige del af et isbjerg, der er langt større. Vi har brugt, bruger og kommer til at bruge mange kræfter på at tænke os om og træffe de beslutninger, vi tror, er bedst. Beslutningerne udmønter sig ikke kun i vores udmeldinger her på hjemmesiden, men også i intern kommunikation med/til ansatte og elever.

Det lidt tragikomiske billede (i den grå boks) viser CGs studiecenterleder, Karsten Nissen Pedersen, der har afhentet tilbudsmorgencroissanter til den samlede forsamling af CG-ansatte, som brugte torsdag 12.03 på at planlægge alternativ undervisning for den efterfølgende tid. Tragisk at være i den situation, komisk at leverandøren havde pakket croissanterne i lige netop en corona-kasse. 

04.05 Nyt om eksamen, karakterer, skema mm – ned- og oplukningen af CG har mangeartede konsekvenser for den resterende del af skoleåret 2019/20.

09.04 Åbning af CG – efter påske – for 3.g’ere, mens 1. og 2.g’ere fortsætter med virtuel undervisning.

12.03 Virtuel undervisning fra og med mandag 16.03 – forlænget – alternativ undervisning iværksættes. Perioden forlænges.

12.03 Ingen undervisning på CG fra og med torsdag – i direkte forlængelse af statministerens udmeldinger på Statsministeriets pressemøde 20.30 lukker vi ned for CG som fysisk mødested. Dog i forventning om at vi så hurtigt som muligt iværksætter alternativ undervisning.

11.03 Corona -> aflysning af studierejser – som konsekvens af, at Udenrigsministeriet  opdaterer rejsevejledninger for områder, hvortil vi har arrangeret studie- og udvekslingsrejser, aflyses rejserne.

10.03. Studieture, skolehverdag og corona – vi aflyser/udsætter alle arrangementer, hvor vi forventer et større antal deltagere. Og vi melder for første gang ud med overvejelser om CGs studie- og udvekslingsrejser.

05.03. Covid-19/coronavirus – ændrede retningslinjer – det er første gang, de retningslinjer, der er udstukket fra officiel side har en specifik konsekvens for (CGs) uddannelsessøgende elever.